Steenbok Natuursteen

Natuursteen kan een prachtige toevoeging zijn aan uw interieur. Zowel aan een rustieke als strakke look kunnen natuurstenen elementen bijdragen. Om u ook op dit vlak van dienst te kunnen zijn is Woonpand 9 al sinds 2015 trotse partner van Steenbok Natuursteen.

Steenbok Natuursteen is met meer dan 30 jaar ervaring dé specialist op het gebied van natuursteen. Ze leveren diverse natuursteen producten (op maat) zoals vensterbanken, dorpels, raamdorpels en muurafdekkers.

Steenbok Natuursteen heeft een eigen zagerij. Hier werken ze met verschillende soorten natuursteen, zoals graniet en composiet. Omdat ze over een eigen zagerij beschikken, zijn levertijden kort en zijn vrijwel alle wensen bespreekbaar. Woonpand 9 kan u helpen bij het plaatsen van uw bestelling. U kunt de materialen vervolgens zonder verzendkosten bij ons filiaal laten leveren.

Natuurstenen producten afhalen bij Woonpand 9

Natuursteen heeft een aantal sterke eigenschappen waardoor het zich goed leent voor diverse toepassingen. Het is namelijk een sterk materiaal, onderhoudsvriendelijk en extreem duurzaam, zowel binnen- als buitenshuis. Daarom wordt het vaak gebruikt voor bijvoorbeeld:

  • Vensterbanken
  • Dorpels
  • Raamdorpels
  • Muurafdekkers
  • Vijverranden
  • Etc.

Woonpand 9 als afhaalpunt

Woonpand 9 is een afhaalpunt van Steenbok Natuursteen. Dit houdt in dat u uw bestelling van Steenbok Natuursteen zonder verzendkosten kunt ophalen bij ons in de showroom in Ammerzoden. Zodra wij uw natuursteen product hebben ontvangen, wordt u persoonlijk door ons gebeld. Standaard maten zijn binnen 2 tot 10 werkdagen op te halen. Indien uw bestelling eerst op maat moet worden gemaakt, dan is de levertijd 10 tot 15 werkdagen.

Bekijk materiaalsoorten in onze winkel!

Woonpand 9 beschikt over een opstelling in onze showroom, waar alle materialen van Steenbok Natuursteen te bekijken zijn. Zo bent u er zeker van dat het materiaal dat u gaat bestellen naar uw wens is. Kom dus vrijblijvend naar onze winkel om materialen te bekijken. Of voor advies natuurlijk! 

Bekijk producten:

Adres en openingstijden Woonpand 9

Adres afhaalpunt
Haarstraat 9
5324 AM Ammerzoden
073-5997483

Openingstijden 
Maandag gesloten
Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 18.00
Vrijdag 10.00 – 18.00
Zaterdag 10.00 – 16.00 

U kunt zich zonder afspraak melden bij de receptie.