Op Maat Gemaakte Raamdecoratie

Creëer een betoverend interieur met onze op maat gemaakte raamdecoratie, perfect passend bij jouw stijl. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan stijlen, kleuren en materialen om aan je wensen te voldoen. Met onze meet- en montageservice nemen we al het werk uit handen, zodat jij moeiteloos kunt genieten van prachtige raambekleding. Voeg een vleugje sfeer toe aan je interieur en laat ons je helpen bij het realiseren van een warme en stijlvolle leefruimte. Bereik ons vandaag nog voor een afspraak!”

– Rolgordijnen
– Horizontale jaloezien
– Multishade
– Plisse/Duette
– Paneelgordijnen
– Vertical lamellen

Rolgordijnen

Een rolgordijn is leverbaar in verschillende dessins, kleuren en verschillende mate van transparantie tot verduisterend. Ook kan de hardware van een rolgordijn geleverd worden in meerdere kleuren, de bediening van een rolgordijn kan in meerdere uitvoeringen, hierover kunnen wij u in de winkel adviseren. Wij leveren uitsluitend maatwerk wat wij meten en monteren.

Horizontale jaloezien

De horizontale jaloezie past in elk interieur, de houten jaloezie zorgt voor heel ander karakter als de aluminium jaloezie, de smalle lamel creëert een ander karakter als de brede lamel, ladderkoord of ladderband? Dit zijn uitvoeringen die mogelijk zijn bij de horizontale jaloezie waardoor je een hele andere uitstraling krijgt. Met dit product kunt u in een handomdraai de hoeveelheid zonlicht wat naar binnen straalt regelen. Wij adviseren u graag in de winkel, wij leveren uitsluitend maatwerk wat wij meten en monteren.

Multishade

Sfeer, daglicht en privacy, dit alles kunt u zelf regelen met een multishade, door de afwisselende transparante en niet transparante banen langs elkaar te schuiven. Dit product is er in vele kleuren en zelfs in verschillende maten banen. Wij adviseren u graag in de winkel over dit product en leveren uitsluitend maatwerk wat wij meten en monteren.

Plisse/Duette

Een plisse en duette zijn een zeer veelzijdige zonwering, hiermee kan gespeeld worden met het licht, dit product heeft de mogelijkheid om de bovenkant te laten zakken, hiermee heb je wel zonlicht binnen, maar heb je geen inkijk, zowel de plisse als de duette kunnen in vele vormen van ramen, denk hierbij aan rond, driehoek, vijfhoek,…. De duette heeft een dubbele laag stof en er ontstaat een honingraatstructuur, waardoor een isolerende luchtlaag ontstaat die zowel warmte als koude weghoudt. In de zomer blijft de hitte buiten en in de winter blijft de warmte in de kamer, dit een goede energiebesparing! Kom voor advies voor deze alleskunner naar onze winkel en laat u inspireren en adviseren, wij leveren uitsluitend maatwerk wat wij meten en monteren.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn perfect voor grote raampartijen, deze rechte panelen geven het interieur een strakke en moderne uitstraling. Bij paneelgordijnen kun je er voor kiezen om een combinatie van verschillende stoffen te kiezen waarmee je een zeer decoratief effect creëert, ook kun je paneelgordijnen toepassen als roomdivider, de panelen zijn los van elkaar te verschuiven, maar dit kan ook in als set bedient worden. Laat u inspireren en adviseren in onze winkel, wij leveren uitsluitend maatwerk wat wij meten en monteren.

Vertikale lamellen

De vertikale lamellen is een ideaal product voor grote raampartijen waarbij de lichtinval goed te regelen valt, dit product is als beste getest voor beeldscherm werkplekken. De lamellen zijn te leveren in stof, aluminium en kunstof tevens is het mogelijk om met verschillende kleuren lamellen te werken, om zo een een bepaald effect te creëren. Dit product is toe te passen bij speciale vormen ramen, denk hierbij aan schuine ramen. Voor advies en inspiratie bezoek onze winkel, wij leveren uitsluitend maatwerk wat wij meten en monteren.